2020
			
	    
	
	
    Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19
STUDNIČKA, PetrBasic information
Original name
Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19
	Name (in English)
IHM Opinions and Suggestions for Solving the Current Critical Situation of Tourism, Hospitality, Gastronomy and Spa Industry in the Czech Republic in Connection with the COVID-19 pandemic
		Authors
Edition
 Praha, 5 pp. 2020
			Publisher
Vysoká škola hotelová
		Other information
Language
Czech
		Type of outcome
Special-purpose publication
		Field of Study
50204 Business and management
		Country of publisher
Czech Republic
		Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
		Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
			Keywords (in Czech)
cestovní ruch, Česká republika, gastronomie, hotelnictví, lázeňství, pandemie COVID-19
		Keywords in English
tourism, Czech Republic, gastronomy, hospitality, spa, COVID-19 pandemic
		
				
				Changed: 4/1/2021 22:36, Ing. Petr Studnička, PhD.
				
		In the original language
Materiál obsahuje 12 opatření k záchraně cestovního ruchu v České republice v rámci pandemie COVID-19.
				In English
The material contains 12 measures to save travel and tourism industry in the Czech Republic within the COVID-19 pandemic.