Detailed Information on Publication Record
2020
Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19
STUDNIČKA, PetrBasic information
Original name
Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19
Name (in English)
IHM Opinions and Suggestions for Solving the Current Critical Situation of Tourism, Hospitality, Gastronomy and Spa Industry in the Czech Republic in Connection with the COVID-19 pandemic
Authors
Edition
Praha, 5 pp. 2020
Publisher
Vysoká škola hotelová
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Účelové publikace
Field of Study
50204 Business and management
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
cestovní ruch, Česká republika, gastronomie, hotelnictví, lázeňství, pandemie COVID-19
Keywords in English
tourism, Czech Republic, gastronomy, hospitality, spa, COVID-19 pandemic
Změněno: 4/1/2021 22:36, Ing. Petr Studnička, PhD.
V originále
Materiál obsahuje 12 opatření k záchraně cestovního ruchu v České republice v rámci pandemie COVID-19.
In English
The material contains 12 measures to save travel and tourism industry in the Czech Republic within the COVID-19 pandemic.