u 2020

Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19

STUDNIČKA, Petr

Basic information

Original name

Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19

Name (in English)

IHM Opinions and Suggestions for Solving the Current Critical Situation of Tourism, Hospitality, Gastronomy and Spa Industry in the Czech Republic in Connection with the COVID-19 pandemic

Authors

STUDNIČKA, Petr

Edition

Praha, 5 pp. 2020

Publisher

Vysoká škola hotelová

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Účelové publikace

Field of Study

50204 Business and management

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

cestovní ruch, Česká republika, gastronomie, hotelnictví, lázeňství, pandemie COVID-19

Keywords in English

tourism, Czech Republic, gastronomy, hospitality, spa, COVID-19 pandemic
Změněno: 4/1/2021 22:36, Ing. Petr Studnička, PhD.

Abstract

ORIG EN

V originále

Materiál obsahuje 12 opatření k záchraně cestovního ruchu v České republice v rámci pandemie COVID-19.

In English

The material contains 12 measures to save travel and tourism industry in the Czech Republic within the COVID-19 pandemic.
Displayed: 7/11/2024 15:32