STUDNIČKA, Petr. Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19 (IHM Opinions and Suggestions for Solving the Current Critical Situation of Tourism, Hospitality, Gastronomy and Spa Industry in the Czech Republic in Connection with the COVID-19 pandemic). Praha: Vysoká škola hotelová, 2020, 5 pp.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Stanoviska a náměty VŠH k řešení současné kritické situace cestovního ruchu, hotelnictví, gastronomie a lázeňství na území České republiky v souvislosti s pandemií COVID-19
Name (in English) IHM Opinions and Suggestions for Solving the Current Critical Situation of Tourism, Hospitality, Gastronomy and Spa Industry in the Czech Republic in Connection with the COVID-19 pandemic
Authors STUDNIČKA, Petr.
Edition Praha, 5 pp. 2020.
Publisher Vysoká škola hotelová
Other information
Original language Czech
Type of outcome Special-purpose publication
Field of Study 50204 Business and management
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) cestovní ruch, Česká republika, gastronomie, hotelnictví, lázeňství, pandemie COVID-19
Keywords in English tourism, Czech Republic, gastronomy, hospitality, spa, COVID-19 pandemic
Changed by Changed by: Ing. Petr Studnička, PhD., učo 10778. Changed: 4/1/2021 22:36.
Abstract
Materiál obsahuje 12 opatření k záchraně cestovního ruchu v České republice v rámci pandemie COVID-19.
Abstract (in English)
The material contains 12 measures to save travel and tourism industry in the Czech Republic within the COVID-19 pandemic.
PrintDisplayed: 20/5/2024 08:53