J 2021

Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach

MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Daniel LANG a Zbyněk VINŠ

Základní údaje

Originální název

Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach

Autoři

MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Daniel LANG a Zbyněk VINŠ

Vydání

Sustainability (WoS), Basel, Switzerland, MDPI, 2021, 2071-1050

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Švýcarsko

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

UT WoS

000628680600001

Klíčová slova anglicky

consumer panel; focus groups; forest pedagogy; sensory evaluation; nutritional properties; willingness to pay

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 30. 10. 2021 21:35, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Sensory analysis is unusual in sustainability research, although it can offer a neoteric aspect of nature and wild animals’ perception. The study’s objective was to identify consumers’ attitudes towards plant and animal products from wild and conventional foods and put these findings into a broader social context.