J
2021
Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Daniel LANG a Zbyněk VINŠ
Základní údaje
Originální název
Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach
Vydání
Sustainability (WoS), Basel, Switzerland, MDPI, 2021, 2071-1050
Další údaje
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Švýcarsko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky
consumer panel; focus groups; forest pedagogy; sensory evaluation; nutritional properties; willingness to pay
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
V originále
Sensory analysis is unusual in sustainability research, although it can offer a neoteric aspect of nature and wild animals’ perception. The study’s objective was to identify consumers’ attitudes towards plant and animal products from wild and conventional foods and put these findings into a broader social context.
Zobrazeno: 1. 11. 2024 16:20