2021
Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Daniel LANG a Zbyněk VINŠZákladní údaje
Originální název
Wild Boar Meat as a Sustainable Substitute for Pork: A Mixed Methods Approach
Autoři
MACHÁČKOVÁ, Karolina, Jiří ZELENÝ, Daniel LANG a Zbyněk VINŠ
Vydání
Sustainability (WoS), Basel, Switzerland, MDPI, 2021, 2071-1050
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Švýcarsko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
UT WoS
000628680600001
Klíčová slova anglicky
consumer panel; focus groups; forest pedagogy; sensory evaluation; nutritional properties; willingness to pay
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 30. 10. 2021 21:35, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
Sensory analysis is unusual in sustainability research, although it can offer a neoteric aspect of nature and wild animals’ perception. The study’s objective was to identify consumers’ attitudes towards plant and animal products from wild and conventional foods and put these findings into a broader social context.