HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ a Martin POP. Sladkovodní ryba v české gastronomii. 2021.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Sladkovodní ryba v české gastronomii
Název anglicky The freshwater fish in the Czech gastronomy
Autoři HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ a Martin POP.
Vydání 2021.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50204 Business and management
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Zpráva z realizace odborného workshopu Sladkovodní ryba v české gastronomii
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky Ryba, Gastronomie
Klíčová slova anglicky Fish, Gastronomy
Návaznosti DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změnil Změnil: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Změněno: 23. 3. 2022 18:55.
Anotace
Program: 1. Úvod: Aktivity projektu Ryba; 2. Přednášky - Kvalita a sezónní dostupnost sladkovodní ryby v české gastronomii , - Nabídka rybích pokrmů v české gastronomii; 3. Prezentace rybích pokrmů a způsobů jejich přípravy 4. Diskuse a hodnocení
Anotace anglicky
The workshop agenda: 1. Introduction - project activities; 2. Lectures: a) The quality and availability of freshwater fishes in the Czech gastronomy, b) The fish foods offer in the Czech gastronomy; 3. Fish foods and their creation presentations; 4. Discussion and evaluation
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 06:14