Detailed Information on Publication Record
2021
Sladkovodní ryba v české gastronomii
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ and Martin POPBasic information
Original name
Sladkovodní ryba v české gastronomii
Name (in English)
The freshwater fish in the Czech gastronomy
Authors
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ and Martin POP
Edition
2021
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
50204 Business and management
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
Ryba, Gastronomie
Keywords in English
Fish, Gastronomy
Links
DG18P02OVV057, research and development project.
Změněno: 23/3/2022 18:55, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
V originále
Program: 1. Úvod: Aktivity projektu Ryba; 2. Přednášky - Kvalita a sezónní dostupnost sladkovodní ryby v české gastronomii , - Nabídka rybích pokrmů v české gastronomii; 3. Prezentace rybích pokrmů a způsobů jejich přípravy 4. Diskuse a hodnocení
In English
The workshop agenda: 1. Introduction - project activities; 2. Lectures: a) The quality and availability of freshwater fishes in the Czech gastronomy, b) The fish foods offer in the Czech gastronomy; 3. Fish foods and their creation presentations; 4. Discussion and evaluation