W 2021

Sladkovodní ryba v české gastronomii

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ a Martin POP

Základní údaje

Originální název

Sladkovodní ryba v české gastronomii

Název anglicky

The freshwater fish in the Czech gastronomy

Autoři

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ a Martin POP

Vydání

2021

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

50204 Business and management

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

Ryba, Gastronomie

Klíčová slova anglicky

Fish, Gastronomy

Návaznosti

DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změněno: 23. 3. 2022 18:55, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Anotace

V originále

Program: 1. Úvod: Aktivity projektu Ryba; 2. Přednášky - Kvalita a sezónní dostupnost sladkovodní ryby v české gastronomii , - Nabídka rybích pokrmů v české gastronomii; 3. Prezentace rybích pokrmů a způsobů jejich přípravy 4. Diskuse a hodnocení

Anglicky

The workshop agenda: 1. Introduction - project activities; 2. Lectures: a) The quality and availability of freshwater fishes in the Czech gastronomy, b) The fish foods offer in the Czech gastronomy; 3. Fish foods and their creation presentations; 4. Discussion and evaluation