2021
Sladkovodní ryba v české gastronomii
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ a Martin POPZákladní údaje
Originální název
Sladkovodní ryba v české gastronomii
Název anglicky
The freshwater fish in the Czech gastronomy
Autoři
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ a Martin POP
Vydání
2021
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
50204 Business and management
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
Ryba, Gastronomie
Klíčová slova anglicky
Fish, Gastronomy
Návaznosti
DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změněno: 23. 3. 2022 18:55, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
V originále
Program: 1. Úvod: Aktivity projektu Ryba; 2. Přednášky - Kvalita a sezónní dostupnost sladkovodní ryby v české gastronomii , - Nabídka rybích pokrmů v české gastronomii; 3. Prezentace rybích pokrmů a způsobů jejich přípravy 4. Diskuse a hodnocení
Anglicky
The workshop agenda: 1. Introduction - project activities; 2. Lectures: a) The quality and availability of freshwater fishes in the Czech gastronomy, b) The fish foods offer in the Czech gastronomy; 3. Fish foods and their creation presentations; 4. Discussion and evaluation