W 2021

Sladkovodní ryba v české gastronomii

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ and Martin POP

Basic information

Original name

Sladkovodní ryba v české gastronomii

Name (in English)

The freshwater fish in the Czech gastronomy

Authors

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ and Martin POP

Edition

2021

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

50204 Business and management

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

Ryba, Gastronomie

Keywords in English

Fish, Gastronomy

Links

DG18P02OVV057, research and development project.
Změněno: 23/3/2022 18:55, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Abstract

V originále

Program: 1. Úvod: Aktivity projektu Ryba; 2. Přednášky - Kvalita a sezónní dostupnost sladkovodní ryby v české gastronomii , - Nabídka rybích pokrmů v české gastronomii; 3. Prezentace rybích pokrmů a způsobů jejich přípravy 4. Diskuse a hodnocení

In English

The workshop agenda: 1. Introduction - project activities; 2. Lectures: a) The quality and availability of freshwater fishes in the Czech gastronomy, b) The fish foods offer in the Czech gastronomy; 3. Fish foods and their creation presentations; 4. Discussion and evaluation