W 2021

Sladkovodní ryba v české gastronomii

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ a Martin POP

Základní údaje

Originální název

Sladkovodní ryba v české gastronomii

Název anglicky

The freshwater fish in the Czech gastronomy

Autoři

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ a Martin POP

Vydání

2021

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

50204 Business and management

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Zpráva z realizace odborného workshopu Sladkovodní ryba v české gastronomii

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

Ryba, Gastronomie

Klíčová slova anglicky

Fish, Gastronomy

Návaznosti

DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změněno: 23. 3. 2022 18:55, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Anotace

ORIG EN

V originále

Program: 1. Úvod: Aktivity projektu Ryba; 2. Přednášky - Kvalita a sezónní dostupnost sladkovodní ryby v české gastronomii , - Nabídka rybích pokrmů v české gastronomii; 3. Prezentace rybích pokrmů a způsobů jejich přípravy 4. Diskuse a hodnocení

Anglicky

The workshop agenda: 1. Introduction - project activities; 2. Lectures: a) The quality and availability of freshwater fishes in the Czech gastronomy, b) The fish foods offer in the Czech gastronomy; 3. Fish foods and their creation presentations; 4. Discussion and evaluation
Zobrazeno: 5. 11. 2024 05:21