h
2021
Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů
ZELENÝ, Jiří
Operace
Citovat
Vytisknout
Základní údaje
Originální název
Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů
Název anglicky
Member of the expert commission for the evaluation of kitchen knives
Autoři
ZELENÝ, Jiří
Vydání
2021 - 2021
Nakladatel
dTest
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Členství ve věd. radách, odb. grémiích, expert. komisích apod.
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Změněno: 7. 9. 2021 01:38,
Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
ORIG
EN
V originále
V rámci hodnocení bylo posuzováno několik druhů kuchyňských nožů různých cenových relací.
Anglicky
Within the evaluation, several types of kitchen knives of different price ranges were assessed.
Zobrazeno:
9. 11. 2024 23:51