h 2021

Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů

Název anglicky

Member of the expert commission for the evaluation of kitchen knives

Autoři

ZELENÝ, Jiří

Vydání

2021 - 2021

Nakladatel

dTest

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Členství ve věd. radách, odb. grémiích, expert. komisích apod.

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Změněno: 7. 9. 2021 01:38, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

ORIG EN

V originále

V rámci hodnocení bylo posuzováno několik druhů kuchyňských nožů různých cenových relací.

Anglicky

Within the evaluation, several types of kitchen knives of different price ranges were assessed.
Zobrazeno: 9. 11. 2024 20:54