Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů
ZELENÝ, Jiří. Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů. dTest, 2021 - 2021. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Člen expertní komise pro hodnocení kuchyňských nožů |
Název anglicky | Member of the expert commission for the evaluation of kitchen knives |
Autoři | ZELENÝ, Jiří. |
Vydání | 2021 - 2021. |
Nakladatel | dTest |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Členství ve věd. radách, odb. grémiích, expert. komisích apod. |
Obor | 21101 Food and beverages |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. |
Změnil | Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 7. 9. 2021 01:38. |
Anotace |
---|
V rámci hodnocení bylo posuzováno několik druhů kuchyňských nožů různých cenových relací. |
Anotace anglicky |
---|
Within the evaluation, several types of kitchen knives of different price ranges were assessed. |
VytisknoutZobrazeno: 15. 10. 2024 23:32