Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v ...
ZELENÝ, Jiří. Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii. 2021. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Basic information | |
---|---|
Original name | Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii |
Authors | ZELENÝ, Jiří. |
Edition | 2021. |
Other information | |
---|---|
Original language | Czech |
Type of outcome | Organization of a workshop |
Field of Study | 21101 Food and beverages |
Country of publisher | Czech Republic |
Confidentiality degree | is not subject to a state or trade secret |
Organization unit | University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. |
Keywords (in Czech) | enogastronomie, JAR stupnice, kombinovaná metoda, sekvenční metoda |
Keywords in English | combined method, enogastronomy, JAR scale, sequential method |
Links | DG18P02OVV067, research and development project. |
Changed by | Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 19/4/2022 20:04. |
Abstract |
---|
Cílem přednášky v rámci workshopu bylo seznámit účastníky s přístupy párování vín a pokrmů, a to se zaměřením na tradiční českou kuchyni. |
Abstract (in English) |
---|
The aim of the lecture within the workshop was to acquaint the participants with the approaches of pairing wines and dishes, with a focus on traditional Czech cuisine. |
PrintDisplayed: 15/10/2024 20:55