2021
Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii
Autoři
Vydání
2021
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
enogastronomie, JAR stupnice, kombinovaná metoda, sekvenční metoda
Klíčová slova anglicky
combined method, enogastronomy, JAR scale, sequential method
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 19. 4. 2022 20:04, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem přednášky v rámci workshopu bylo seznámit účastníky s přístupy párování vín a pokrmů, a to se zaměřením na tradiční českou kuchyni.
Anglicky
The aim of the lecture within the workshop was to acquaint the participants with the approaches of pairing wines and dishes, with a focus on traditional Czech cuisine.