W
2021
Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii
ZELENÝ, Jiří
Základní údaje
Originální název
Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii
Další údaje
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
enogastronomie, JAR stupnice, kombinovaná metoda, sekvenční metoda
Klíčová slova anglicky
combined method, enogastronomy, JAR scale, sequential method
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
V originále
Cílem přednášky v rámci workshopu bylo seznámit účastníky s přístupy párování vín a pokrmů, a to se zaměřením na tradiční českou kuchyni.
Anglicky
The aim of the lecture within the workshop was to acquaint the participants with the approaches of pairing wines and dishes, with a focus on traditional Czech cuisine.
Zobrazeno: 26. 12. 2024 20:51