W 2021

Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Nápojová kultura a její specifické aspekty ve vztahu k českým zemím: Role párování vín a pokrmů v české gastronomii

Authors

ZELENÝ, Jiří

Edition

2021

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

enogastronomie, JAR stupnice, kombinovaná metoda, sekvenční metoda

Keywords in English

combined method, enogastronomy, JAR scale, sequential method

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 19/4/2022 20:04, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

ORIG EN

V originále

Cílem přednášky v rámci workshopu bylo seznámit účastníky s přístupy párování vín a pokrmů, a to se zaměřením na tradiční českou kuchyni.

In English

The aim of the lecture within the workshop was to acquaint the participants with the approaches of pairing wines and dishes, with a focus on traditional Czech cuisine.
Displayed: 27/12/2024 11:31