N 2021

Mapa kulinární kultury českých zemí

HÁN, Jan, Martin POP, Radmila DLUHOŠOVÁ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Karolina MACHÁČKOVÁ et. al.

Základní údaje

Originální název

Mapa kulinární kultury českých zemí

Název anglicky

Map of Culinary Culture of the Czech Lands

Autoři

HÁN, Jan, Martin POP, Radmila DLUHOŠOVÁ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Zbyněk VINŠ a Jiří ZELENÝ

Vydání

2021

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Cert., akred., schvál. metodiky, specializované mapy, léčebné, památkové postupy

Obor

50701 Cultural and economic geography

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Příznaky

Recenzováno

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 12. 7. 2024 00:29, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Výsledek vznikl v rámci řešení projektu „Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace“ (DG18P02OVV067) podpořeného Ministerstvem kultury ČR v rámci výzkumného programu na podporu aplikovaného výzkumu a experimentálního vývoje národní a kulturní identity na léta 2016 až 2022 (NAKI II).

Anglicky

The result was created within the project "Culinary Heritage of the Czech Lands: Memory, Presentation and Education" (DG18P02OVV067) supported by the Ministry of Culture of the Czech Republic within the research program to support applied research and experimental development of national and cultural identity for 2016-2022 (NAKI II).