Detailed Information on Publication Record
2021
Mapa kulinární kultury českých zemí
HÁN, Jan, Martin POP, Radmila DLUHOŠOVÁ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Karolina MACHÁČKOVÁ et. al.Basic information
Original name
Mapa kulinární kultury českých zemí
Name (in English)
Map of Culinary Culture of the Czech Lands
Authors
HÁN, Jan, Martin POP, Radmila DLUHOŠOVÁ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Zbyněk VINŠ and Jiří ZELENÝ
Edition
2021
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Cert., akred., schvál. metodiky, specializované mapy, léčebné, památkové postupy
Field of Study
50701 Cultural and economic geography
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Tags
Reviewed
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 12/7/2024 00:29, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Výsledek vznikl v rámci řešení projektu „Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace“ (DG18P02OVV067) podpořeného Ministerstvem kultury ČR v rámci výzkumného programu na podporu aplikovaného výzkumu a experimentálního vývoje národní a kulturní identity na léta 2016 až 2022 (NAKI II).
In English
The result was created within the project "Culinary Heritage of the Czech Lands: Memory, Presentation and Education" (DG18P02OVV067) supported by the Ministry of Culture of the Czech Republic within the research program to support applied research and experimental development of national and cultural identity for 2016-2022 (NAKI II).