N 2021

Mapa kulinární kultury českých zemí

HÁN, Jan, Martin POP, Radmila DLUHOŠOVÁ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Karolina MACHÁČKOVÁ et. al.

Basic information

Original name

Mapa kulinární kultury českých zemí

Name (in English)

Map of Culinary Culture of the Czech Lands

Authors

HÁN, Jan, Martin POP, Radmila DLUHOŠOVÁ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Zbyněk VINŠ and Jiří ZELENÝ

Edition

2021

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Cert., akred., schvál. metodiky, specializované mapy, léčebné, památkové postupy

Field of Study

50701 Cultural and economic geography

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Tags

Reviewed

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 12/7/2024 00:29, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Výsledek vznikl v rámci řešení projektu „Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace“ (DG18P02OVV067) podpořeného Ministerstvem kultury ČR v rámci výzkumného programu na podporu aplikovaného výzkumu a experimentálního vývoje národní a kulturní identity na léta 2016 až 2022 (NAKI II).

In English

The result was created within the project "Culinary Heritage of the Czech Lands: Memory, Presentation and Education" (DG18P02OVV067) supported by the Ministry of Culture of the Czech Republic within the research program to support applied research and experimental development of national and cultural identity for 2016-2022 (NAKI II).