HÁN, Jan, Martin POP, Radmila DLUHOŠOVÁ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Zbyněk VINŠ and Jiří ZELENÝ. Mapa kulinární kultury českých zemí (Map of Culinary Culture of the Czech Lands). 2021.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Mapa kulinární kultury českých zemí
Name (in English) Map of Culinary Culture of the Czech Lands
Authors HÁN, Jan, Martin POP, Radmila DLUHOŠOVÁ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Karolina MACHÁČKOVÁ, Zbyněk VINŠ and Jiří ZELENÝ.
Edition 2021.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Cert., accred., approved methodology, spec. maps, medical, hist. methods
Field of Study 50701 Cultural and economic geography
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW Mapa kulinární kultury českých zemí
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Tags Reviewed
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 30/10/2021 21:53.
Abstract
Výsledek vznikl v rámci řešení projektu „Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace“ (DG18P02OVV067) podpořeného Ministerstvem kultury ČR v rámci výzkumného programu na podporu aplikovaného výzkumu a experimentálního vývoje národní a kulturní identity na léta 2016 až 2022 (NAKI II).
Abstract (in English)
The result was created within the project "Culinary Heritage of the Czech Lands: Memory, Presentation and Education" (DG18P02OVV067) supported by the Ministry of Culture of the Czech Republic within the research program to support applied research and experimental development of national and cultural identity for 2016-2022 (NAKI II).
PrintDisplayed: 2/7/2024 13:54