2021
Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁZákladní údaje
Originální název
Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně
Název anglicky
The Pairing of Foreign Beer Specials with Dishes of the Czech Cuisine
Autoři
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ
Vydání
2021
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
IPA, kriek, lager, lívance, syrečky, vepřové kotlety
Klíčová slova anglicky
Olomouc Cheese, Czech pancakes, IPA, kriek, lager, pork chops
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 22:01, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem odborného workshopu bylo připravit pokrmy tradiční české kuchyně a tyto pokrmy následně spárovat s pivními speciály ze zahraničí. Několik soutěžních týmů se utkalo o první místo v kategorii předkrmů, hlavních chodů a moučníků. Hodnocení zajistila tříčlenná odborná senzorická komise.
Anglicky
The aim of the professional workshop was to prepare dishes of traditional Czech cuisine and then pair these dishes with beer specialties from abroad. Several competition teams competed for first place in the category of starters, main courses and desserts. The evaluation was provided by a three-member expert sensory commission.