Detailed Information on Publication Record
2021
Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Karolina MACHÁČKOVÁBasic information
Original name
Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně
Name (in English)
The Pairing of Foreign Beer Specials with Dishes of the Czech Cuisine
Authors
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Karolina MACHÁČKOVÁ
Edition
2021
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
IPA, kriek, lager, lívance, syrečky, vepřové kotlety
Keywords in English
Olomouc Cheese, Czech pancakes, IPA, kriek, lager, pork chops
Tags
International impact
Změněno: 30/10/2021 22:01, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem odborného workshopu bylo připravit pokrmy tradiční české kuchyně a tyto pokrmy následně spárovat s pivními speciály ze zahraničí. Několik soutěžních týmů se utkalo o první místo v kategorii předkrmů, hlavních chodů a moučníků. Hodnocení zajistila tříčlenná odborná senzorická komise.
In English
The aim of the professional workshop was to prepare dishes of traditional Czech cuisine and then pair these dishes with beer specialties from abroad. Several competition teams competed for first place in the category of starters, main courses and desserts. The evaluation was provided by a three-member expert sensory commission.