ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Karolina MACHÁČKOVÁ. Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně (The Pairing of Foreign Beer Specials with Dishes of the Czech Cuisine). 2021.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně
Name (in English) The Pairing of Foreign Beer Specials with Dishes of the Czech Cuisine
Authors ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Karolina MACHÁČKOVÁ.
Edition 2021.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Organization of a workshop
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) IPA, kriek, lager, lívance, syrečky, vepřové kotlety
Keywords in English Olomouc Cheese, Czech pancakes, IPA, kriek, lager, pork chops
Tags International impact
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 30/10/2021 22:01.
Abstract
Cílem odborného workshopu bylo připravit pokrmy tradiční české kuchyně a tyto pokrmy následně spárovat s pivními speciály ze zahraničí. Několik soutěžních týmů se utkalo o první místo v kategorii předkrmů, hlavních chodů a moučníků. Hodnocení zajistila tříčlenná odborná senzorická komise.
Abstract (in English)
The aim of the professional workshop was to prepare dishes of traditional Czech cuisine and then pair these dishes with beer specialties from abroad. Several competition teams competed for first place in the category of starters, main courses and desserts. The evaluation was provided by a three-member expert sensory commission.
PrintDisplayed: 2/7/2024 13:57