W 2021

Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně

ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ

Základní údaje

Originální název

Párování zahraničních pivních speciálů s pokrmy české kuchyně

Název anglicky

The Pairing of Foreign Beer Specials with Dishes of the Czech Cuisine

Autoři

ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Karolina MACHÁČKOVÁ

Vydání

2021

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

IPA, kriek, lager, lívance, syrečky, vepřové kotlety

Klíčová slova anglicky

Olomouc Cheese, Czech pancakes, IPA, kriek, lager, pork chops

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 30. 10. 2021 22:01, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

ORIG EN

V originále

Cílem odborného workshopu bylo připravit pokrmy tradiční české kuchyně a tyto pokrmy následně spárovat s pivními speciály ze zahraničí. Několik soutěžních týmů se utkalo o první místo v kategorii předkrmů, hlavních chodů a moučníků. Hodnocení zajistila tříčlenná odborná senzorická komise.

Anglicky

The aim of the professional workshop was to prepare dishes of traditional Czech cuisine and then pair these dishes with beer specialties from abroad. Several competition teams competed for first place in the category of starters, main courses and desserts. The evaluation was provided by a three-member expert sensory commission.
Zobrazeno: 5. 11. 2024 01:15