k 2021

Conference presentation: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Conference presentation: Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism

Autoři

ZELENÝ, Jiří

Vydání

Inernational Conference on Tourism, Technology & Systems – ICOTTS´2021, 2021

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Prezentace na konferencích

Obor

50404 Antropology, ethnology

Stát vydavatele

Portugalsko

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

URL

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova anglicky

cultural capital, Cyprinus carpio, photo-elicitation, social fields, South Bohemia, traditional gastronomy

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno

Návaznosti

DG18P02OVV057, projekt VaV.
Změněno: 4. 11. 2021 19:27, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

This research aims to explore whether Pierre Bourdieu's Theory of social fields can be used to determine preferences for tourism products. In particular, fish gastronomy as a part of fish tourism in the region of South Bohemia, Czech Republic, was examined.
Zobrazeno: 29. 12. 2024 13:19