Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Anna ULRICHOVÁ. Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly (The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails). 2021. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Basic information | |
---|---|
Original name | Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly |
Name (in English) | The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails |
Authors | ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Anna ULRICHOVÁ. |
Edition | 2021. |
Other information | |
---|---|
Original language | Czech |
Type of outcome | Organization of a workshop |
Field of Study | 21101 Food and beverages |
Country of publisher | Czech Republic |
Confidentiality degree | is not subject to a state or trade secret |
Organization unit | University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. |
Keywords (in Czech) | B52, churros, Margarita, sangria, serrano |
Keywords in English | B52, churros, Margarita, sangria, serrano |
Tags | International impact |
Changed by | Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 6/11/2021 23:57. |
Abstract |
---|
Cílem odborného workshopu bylo najít ideální kombinace celosvětově rozšířených aperitivních a digestivních koktejlů společně s tradičními slanými i sladkými španělskými tapas. O nejlepší kombinaci se utkalo několik soutěžních týmů a vítěze vyhlásila tříčlenná odborná komise. |
Abstract (in English) |
---|
The aim of the professional workshop was to find the ideal combination of worldwide widespread aperitif and digestive cocktails together with traditional salty and sweet Spanish tapas. Several competition teams competed for the best combination and the winner was announced by a three-member expert commission. |
PrintDisplayed: 15/10/2024 21:50