2021
Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁZákladní údaje
Originální název
Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly
Název anglicky
The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails
Autoři
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ
Vydání
2021
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
B52, churros, Margarita, sangria, serrano
Klíčová slova anglicky
B52, churros, Margarita, sangria, serrano
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 6. 11. 2021 23:57, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem odborného workshopu bylo najít ideální kombinace celosvětově rozšířených aperitivních a digestivních koktejlů společně s tradičními slanými i sladkými španělskými tapas. O nejlepší kombinaci se utkalo několik soutěžních týmů a vítěze vyhlásila tříčlenná odborná komise.
Anglicky
The aim of the professional workshop was to find the ideal combination of worldwide widespread aperitif and digestive cocktails together with traditional salty and sweet Spanish tapas. Several competition teams competed for the best combination and the winner was announced by a three-member expert commission.