W 2021

Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly

ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ

Základní údaje

Originální název

Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly

Název anglicky

The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails

Autoři

ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ

Vydání

2021

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

B52, churros, Margarita, sangria, serrano

Klíčová slova anglicky

B52, churros, Margarita, sangria, serrano

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 6. 11. 2021 23:57, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Cílem odborného workshopu bylo najít ideální kombinace celosvětově rozšířených aperitivních a digestivních koktejlů společně s tradičními slanými i sladkými španělskými tapas. O nejlepší kombinaci se utkalo několik soutěžních týmů a vítěze vyhlásila tříčlenná odborná komise.

Anglicky

The aim of the professional workshop was to find the ideal combination of worldwide widespread aperitif and digestive cocktails together with traditional salty and sweet Spanish tapas. Several competition teams competed for the best combination and the winner was announced by a three-member expert commission.