ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Anna ULRICHOVÁ. Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly (The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails). 2021.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly
Name (in English) The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails
Authors ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Anna ULRICHOVÁ.
Edition 2021.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Organization of a workshop
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) B52, churros, Margarita, sangria, serrano
Keywords in English B52, churros, Margarita, sangria, serrano
Tags International impact
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 6/11/2021 23:57.
Abstract
Cílem odborného workshopu bylo najít ideální kombinace celosvětově rozšířených aperitivních a digestivních koktejlů společně s tradičními slanými i sladkými španělskými tapas. O nejlepší kombinaci se utkalo několik soutěžních týmů a vítěze vyhlásila tříčlenná odborná komise.
Abstract (in English)
The aim of the professional workshop was to find the ideal combination of worldwide widespread aperitif and digestive cocktails together with traditional salty and sweet Spanish tapas. Several competition teams competed for the best combination and the winner was announced by a three-member expert commission.
PrintDisplayed: 2/7/2024 13:00