Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ. Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly. 2021. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly |
Název anglicky | The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails |
Autoři | ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Anna ULRICHOVÁ. |
Vydání | 2021. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Obor | 21101 Food and beverages |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. |
Klíčová slova česky | B52, churros, Margarita, sangria, serrano |
Klíčová slova anglicky | B52, churros, Margarita, sangria, serrano |
Příznaky | Mezinárodní význam |
Změnil | Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 6. 11. 2021 23:57. |
Anotace |
---|
Cílem odborného workshopu bylo najít ideální kombinace celosvětově rozšířených aperitivních a digestivních koktejlů společně s tradičními slanými i sladkými španělskými tapas. O nejlepší kombinaci se utkalo několik soutěžních týmů a vítěze vyhlásila tříčlenná odborná komise. |
Anotace anglicky |
---|
The aim of the professional workshop was to find the ideal combination of worldwide widespread aperitif and digestive cocktails together with traditional salty and sweet Spanish tapas. Several competition teams competed for the best combination and the winner was announced by a three-member expert commission. |
VytisknoutZobrazeno: 16. 10. 2024 00:13