W
2021
Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Anna ULRICHOVÁ
Basic information
Original name
Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly
Name (in English)
The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails
Other information
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
B52, churros, Margarita, sangria, serrano
Keywords in English
B52, churros, Margarita, sangria, serrano
Tags
International impact
V originále
Cílem odborného workshopu bylo najít ideální kombinace celosvětově rozšířených aperitivních a digestivních koktejlů společně s tradičními slanými i sladkými španělskými tapas. O nejlepší kombinaci se utkalo několik soutěžních týmů a vítěze vyhlásila tříčlenná odborná komise.
In English
The aim of the professional workshop was to find the ideal combination of worldwide widespread aperitif and digestive cocktails together with traditional salty and sweet Spanish tapas. Several competition teams competed for the best combination and the winner was announced by a three-member expert commission.
Displayed: 27/11/2024 20:14