W 2021

Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly

ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Anna ULRICHOVÁ

Basic information

Original name

Párování španělských tapas s aperitivními a digestivními koktejly

Name (in English)

The Pairing of Spanish tapas with aperitif and digestive cocktails

Authors

ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Anna ULRICHOVÁ

Edition

2021

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

B52, churros, Margarita, sangria, serrano

Keywords in English

B52, churros, Margarita, sangria, serrano

Tags

International impact
Změněno: 6/11/2021 23:57, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

ORIG EN

V originále

Cílem odborného workshopu bylo najít ideální kombinace celosvětově rozšířených aperitivních a digestivních koktejlů společně s tradičními slanými i sladkými španělskými tapas. O nejlepší kombinaci se utkalo několik soutěžních týmů a vítěze vyhlásila tříčlenná odborná komise.

In English

The aim of the professional workshop was to find the ideal combination of worldwide widespread aperitif and digestive cocktails together with traditional salty and sweet Spanish tapas. Several competition teams competed for the best combination and the winner was announced by a three-member expert commission.
Displayed: 26/12/2024 19:58