b
2021
Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník
REJHONOVÁ, Věra, Petr STUDNIČKA, Aleš SVOJANOVSKÝ a Miloš BEDNÁŘ
Základní údaje
Originální název
Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník
Název anglicky
Teaching Text to Prepare for the Master of Crafts Exam in the Field of Waiter
Vydání
Praha, 150 s. 2021
Nakladatel
Hospodářská komora
Další údaje
Obor
50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
číšník, gastronomie, trendy, zkouška
Klíčová slova anglicky
waiter, gastronomy, trends, exam
Návaznosti
CZ.03.1.54/0.0/0.0/16_020/0004431, záměr.
V originále
Učební text obsahuje devět kapitol k přípravě na mistrovskou zkoušku v oboru Číšník.
Anglicky
The textbook contains nine chapters to prepare for the Master Craft exam in the field of Waiter.
Zobrazeno: 9. 11. 2024 21:19