b
2021
Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník
REJHONOVÁ, Věra, Petr STUDNIČKA, Aleš SVOJANOVSKÝ and Miloš BEDNÁŘ
Basic information
Original name
Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník
Name (in English)
Teaching Text to Prepare for the Master of Crafts Exam in the Field of Waiter
Edition
Praha, 150 pp. 2021
Publisher
Hospodářská komora
Other information
Field of Study
50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
číšník, gastronomie, trendy, zkouška
Keywords in English
waiter, gastronomy, trends, exam
Links
CZ.03.1.54/0.0/0.0/16_020/0004431, plan (intention).
V originále
Učební text obsahuje devět kapitol k přípravě na mistrovskou zkoušku v oboru Číšník.
In English
The textbook contains nine chapters to prepare for the Master Craft exam in the field of Waiter.
Displayed: 9/11/2024 14:30