b 2021

Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník

REJHONOVÁ, Věra, Petr STUDNIČKA, Aleš SVOJANOVSKÝ and Miloš BEDNÁŘ

Basic information

Original name

Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník

Name (in English)

Teaching Text to Prepare for the Master of Crafts Exam in the Field of Waiter

Authors

REJHONOVÁ, Věra, Petr STUDNIČKA, Aleš SVOJANOVSKÝ and Miloš BEDNÁŘ

Edition

Praha, 150 pp. 2021

Publisher

Hospodářská komora

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Učebnice

Field of Study

50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

číšník, gastronomie, trendy, zkouška

Keywords in English

waiter, gastronomy, trends, exam

Tags

Reviewed

Links

CZ.03.1.54/0.0/0.0/16_020/0004431, plan (intention).
Změněno: 24/11/2021 22:55, Ing. Petr Studnička, PhD.

Abstract

V originále

Učební text obsahuje devět kapitol k přípravě na mistrovskou zkoušku v oboru Číšník.

In English

The textbook contains nine chapters to prepare for the Master Craft exam in the field of Waiter.