2021
Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník
REJHONOVÁ, Věra; Petr STUDNIČKA; Aleš SVOJANOVSKÝ and Miloš BEDNÁŘBasic information
Original name
Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník
Name (in English)
Teaching Text to Prepare for the Master of Crafts Exam in the Field of Waiter
Authors
REJHONOVÁ, Věra; Petr STUDNIČKA; Aleš SVOJANOVSKÝ and Miloš BEDNÁŘ
Edition
Praha, 150 pp. 2021
Publisher
Hospodářská komora
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Textbook
Field of Study
50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
číšník, gastronomie, trendy, zkouška
Keywords in English
waiter, gastronomy, trends, exam
Tags
Reviewed
Links
CZ.03.1.54/0.0/0.0/16_020/0004431, plan (intention).
Changed: 24/11/2021 22:55, Ing. Petr Studnička, PhD.
V originále
Učební text obsahuje devět kapitol k přípravě na mistrovskou zkoušku v oboru Číšník.
In English
The textbook contains nine chapters to prepare for the Master Craft exam in the field of Waiter.