b
		
		2021
			
	    
Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník
	    REJHONOVÁ, Věra; Petr STUDNIČKA; Aleš SVOJANOVSKÝ a Miloš BEDNÁŘ
	
	
	
	    
	
     
 
	
	Základní údaje
	
		Originální název
		Učební text k přípravě na Mistrovskou zkoušku v oboru Číšník
	 
		
			Název anglicky
			Teaching Text to Prepare for the Master of Crafts Exam in the Field of Waiter
		 
			
				Vydání
				 Praha, 150 s. 2021
			 
		
		
			Nakladatel
			Hospodářská komora
		 
Další údaje
		
	
		
	
		
			Obor
			50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
		 
	
		
			Stát vydavatele
			Česká republika
		 
	
		
			Utajení
			není předmětem státního či obchodního tajemství
		 
	
			
				Organizační jednotka
				University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
			 
		
		
			Klíčová slova česky
			číšník, gastronomie, trendy, zkouška
		 
		
			Klíčová slova anglicky
			waiter, gastronomy, trends, exam
		 
				Návaznosti
				CZ.03.1.54/0.0/0.0/16_020/0004431, záměr. 
			 
			
			
				
					V originále
					Učební text obsahuje devět kapitol k přípravě na mistrovskou zkoušku v oboru Číšník.
				 
				
					Anglicky
					The textbook contains nine chapters to prepare for the Master Craft exam in the field of Waiter.
				  
				Zobrazeno: 31. 10. 2025 13:17