ZELENÝ, Jiří. Specifika použití vinných sklenic (Specifics of the Wine Glasses Usage). In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2021.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Specifika použití vinných sklenic
Name (in English) Specifics of the Wine Glasses Usage
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2021.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Requested lectures
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) držení sklenice, kalich, podstavec, stopka, teplota servírování
Keywords in English cup, glass holding, pedestal, serving temperature, stem
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 2/12/2021 00:38.
Abstract
Cílem vyžádané přednášky bylo upozornit na specifikace týkající se etikety použití vinných sklenic se zahrnutím moderních trendů.
Abstract (in English)
The aim of the requested lecture was to draw attention to the specifications concerning the etiquette of the use of wine glasses, including modern trends.
PrintDisplayed: 2/7/2024 13:37