p 2021

Specifika použití vinných sklenic

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Specifika použití vinných sklenic

Name (in English)

Specifics of the Wine Glasses Usage

Authors

ZELENÝ, Jiří

Edition

předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2021

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Vyžádané přednášky

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

držení sklenice, kalich, podstavec, stopka, teplota servírování

Keywords in English

cup, glass holding, pedestal, serving temperature, stem
Změněno: 2/12/2021 00:38, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

ORIG EN

V originále

Cílem vyžádané přednášky bylo upozornit na specifikace týkající se etikety použití vinných sklenic se zahrnutím moderních trendů.

In English

The aim of the requested lecture was to draw attention to the specifications concerning the etiquette of the use of wine glasses, including modern trends.
Displayed: 19/10/2024 21:10