HÁN, Jan and Zbyněk VINŠ. Tradiční pokrmy v české gastronomii (Traditional food in the Czech gastronomy). 2021.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Tradiční pokrmy v české gastronomii
Name (in English) Traditional food in the Czech gastronomy
Authors HÁN, Jan and Zbyněk VINŠ.
Edition 2021.
Other information
Type of outcome Organization of a workshop
Field of Study 60500 6.5 Other Humanities and the Arts
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW Zpráva z odborného workshopu
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) kulinární dědictví, tradiční pokrmy, gastronomie
Keywords in English culinary heritage, traditional food, gastronomy
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Changed: 23/3/2022 18:53.
Abstract
Odborný workshop Tradiční pokrmy v české gastronomii vytvořil prostor pro společnou diskusi akademických pracovníků a pracovníků z gastronomické praxe týkající se pojetí a výskytu tradiční kuchyně v české gastronomii. Workshop sestával z přednáškové a praktické části. V přednáškové části proběhly 4 klíčové přednášky, po kterých následovala společná diskuse. Během praktické části byly prezentovány vybrané české tradiční pokrmy, které mohly účastníci ochutnat a komentovat.
Abstract (in English)
The workshop “Traditional food in the Czech gastronomy” created the space for the join discussion of academicians and gastronomical practitioners focused especially on the traditional cuisine and its occurrence in the actual Czech gastronomy. The workshop consisted of two parts: lectures and practical presentations. The four lectures were presented followed by the discussion. The selected Czech traditional foods were presented and tasted during the practical part.
PrintDisplayed: 5/7/2024 15:14