Detailed Information on Publication Record
2021
Tradiční pokrmy v české gastronomii
HÁN, Jan and Zbyněk VINŠBasic information
Original name
Tradiční pokrmy v české gastronomii
Name (in English)
Traditional food in the Czech gastronomy
Authors
HÁN, Jan and Zbyněk VINŠ
Edition
2021
Other information
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
60500 6.5 Other Humanities and the Arts
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
kulinární dědictví, tradiční pokrmy, gastronomie
Keywords in English
culinary heritage, traditional food, gastronomy
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 23/3/2022 18:53, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
V originále
Odborný workshop Tradiční pokrmy v české gastronomii vytvořil prostor pro společnou diskusi akademických pracovníků a pracovníků z gastronomické praxe týkající se pojetí a výskytu tradiční kuchyně v české gastronomii. Workshop sestával z přednáškové a praktické části. V přednáškové části proběhly 4 klíčové přednášky, po kterých následovala společná diskuse. Během praktické části byly prezentovány vybrané české tradiční pokrmy, které mohly účastníci ochutnat a komentovat.
In English
The workshop “Traditional food in the Czech gastronomy” created the space for the join discussion of academicians and gastronomical practitioners focused especially on the traditional cuisine and its occurrence in the actual Czech gastronomy. The workshop consisted of two parts: lectures and practical presentations. The four lectures were presented followed by the discussion. The selected Czech traditional foods were presented and tasted during the practical part.