A 2021

Gastronomické poklady českých zemí

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Naděžda MORÁVKOVÁ et. al.

Basic information

Original name

Gastronomické poklady českých zemí

Name (in English)

Gastronomical treasures of the Czech regions

Authors

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Naděžda MORÁVKOVÁ, Marta KONDROVÁ, Jaromír FIALA and Josef NEJDL

Edition

první. 2021

Publisher

Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.

Other information

Type of outcome

Audiovizuální tvorba

Field of Study

60500 6.5 Other Humanities and the Arts

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

tradiční pokrmy, kulinární dědictví

Keywords in English

traditional food, culinary heritage

Tags

Reviewed

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 21/3/2022 11:20, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Abstract

V originále

Soubor krátkých filmů "Gastronomické poklady českých zemí" představuje na pozadí kulturně historických a přírodních podmínek vybraných regionů Čech, Moravy a Slezska jejich tradiční pokrmy a nápoje, připravované v autentických prostorách skanzenů, muzeí a chalup i retro-kuchyní a gastronomických zařízení.

In English

The set of short movies “Gastronomical treasures of the Czech regions” presents the traditional foods and beverages of the Czech, Moravian and Silesian regions. These foods are presented on the background of the cultural and natural conditions of these regions and they are prepared in the authentic environment of open-air museums, museums, cottages, retro-kitchens and gastronomical facilities.