HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Naděžda MORÁVKOVÁ, Marta KONDROVÁ, Jaromír FIALA and Josef NEJDL. Gastronomické poklady českých zemí (Gastronomical treasures of the Czech regions). první. Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2021.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Gastronomické poklady českých zemí
Name (in English) Gastronomical treasures of the Czech regions
Authors HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Naděžda MORÁVKOVÁ, Marta KONDROVÁ, Jaromír FIALA and Josef NEJDL.
Edition první. 2021.
Publisher Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Other information
Type of outcome Audiovisual works
Field of Study 60500 6.5 Other Humanities and the Arts
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) tradiční pokrmy, kulinární dědictví
Keywords in English traditional food, culinary heritage
Tags Reviewed
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Changed: 21/3/2022 11:20.
Abstract
Soubor krátkých filmů "Gastronomické poklady českých zemí" představuje na pozadí kulturně historických a přírodních podmínek vybraných regionů Čech, Moravy a Slezska jejich tradiční pokrmy a nápoje, připravované v autentických prostorách skanzenů, muzeí a chalup i retro-kuchyní a gastronomických zařízení.
Abstract (in English)
The set of short movies “Gastronomical treasures of the Czech regions” presents the traditional foods and beverages of the Czech, Moravian and Silesian regions. These foods are presented on the background of the cultural and natural conditions of these regions and they are prepared in the authentic environment of open-air museums, museums, cottages, retro-kitchens and gastronomical facilities.
PrintDisplayed: 5/7/2024 14:51