A
2021
Gastronomické poklady českých zemí
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Naděžda MORÁVKOVÁ et. al.
Basic information
Original name
Gastronomické poklady českých zemí
Name (in English)
Gastronomical treasures of the Czech regions
Authors
HÁN, Jan,
Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Naděžda MORÁVKOVÁ, Marta KONDROVÁ, Jaromír FIALA and Josef NEJDL
Publisher
Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Other information
Type of outcome
Audiovizuální tvorba
Field of Study
60500 6.5 Other Humanities and the Arts
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
tradiční pokrmy, kulinární dědictví
Keywords in English
traditional food, culinary heritage
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
V originále
Soubor krátkých filmů "Gastronomické poklady českých zemí" představuje na pozadí kulturně historických a přírodních podmínek vybraných regionů Čech, Moravy a Slezska jejich tradiční pokrmy a nápoje, připravované v autentických prostorách skanzenů, muzeí a chalup i retro-kuchyní a gastronomických zařízení.
In English
The set of short movies “Gastronomical treasures of the Czech regions” presents the traditional foods and beverages of the Czech, Moravian and Silesian regions. These foods are presented on the background of the cultural and natural conditions of these regions and they are prepared in the authentic environment of open-air museums, museums, cottages, retro-kitchens and gastronomical facilities.
Displayed: 23/11/2024 02:00