A
2021
Gastronomické poklady českých zemí
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Naděžda MORÁVKOVÁ et. al.
Základní údaje
Originální název
Gastronomické poklady českých zemí
Název anglicky
Gastronomical treasures of the Czech regions
Autoři
HÁN, Jan,
Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Naděžda MORÁVKOVÁ, Marta KONDROVÁ, Jaromír FIALA a Josef NEJDL
Nakladatel
Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Další údaje
Typ výsledku
Audiovizuální tvorba
Obor
60500 6.5 Other Humanities and the Arts
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
tradiční pokrmy, kulinární dědictví
Klíčová slova anglicky
traditional food, culinary heritage
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
V originále
Soubor krátkých filmů "Gastronomické poklady českých zemí" představuje na pozadí kulturně historických a přírodních podmínek vybraných regionů Čech, Moravy a Slezska jejich tradiční pokrmy a nápoje, připravované v autentických prostorách skanzenů, muzeí a chalup i retro-kuchyní a gastronomických zařízení.
Anglicky
The set of short movies “Gastronomical treasures of the Czech regions” presents the traditional foods and beverages of the Czech, Moravian and Silesian regions. These foods are presented on the background of the cultural and natural conditions of these regions and they are prepared in the authentic environment of open-air museums, museums, cottages, retro-kitchens and gastronomical facilities.
Zobrazeno: 5. 11. 2024 01:19