BUREŠOVÁ, Pavla a Blanka ZIMÁKOVÁ. Gastronomické služby - servis. 2010. vyd. Praha: Vysoká škola hotelová, 2010.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Gastronomické služby - servis
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla a Blanka ZIMÁKOVÁ.
Vydání 2010. vyd. Praha, 2010.
Nakladatel Vysoká škola hotelová
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učebnice
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Štítky nápojová gastronomie, pracovníci v obsluze, složitá obsluha, společenské akce, využití gastronomických pravidel, Vývoj gastronomie, zásady obsluhy - servis
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 30. 3. 2011 18:29.
VytisknoutZobrazeno: 12. 5. 2024 04:26