b 2010

Gastronomické služby - servis

BUREŠOVÁ, Pavla a Blanka ZIMÁKOVÁ

Základní údaje

Originální název

Gastronomické služby - servis

Autoři

BUREŠOVÁ, Pavla a Blanka ZIMÁKOVÁ

Vydání

2010. vyd. Praha, 2010

Nakladatel

Vysoká škola hotelová

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Učebnice

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Štítky

nápojová gastronomie, pracovníci v obsluze, složitá obsluha, společenské akce, využití gastronomických pravidel, Vývoj gastronomie, zásady obsluhy - servis
Změněno: 30. 3. 2011 18:29, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Zobrazeno: 9. 11. 2024 16:23