b
2010
Gastronomické služby - servis
BUREŠOVÁ, Pavla a Blanka ZIMÁKOVÁ
Operace
Citovat
Vytisknout
Základní údaje
Originální název
Gastronomické služby - servis
Autoři
BUREŠOVÁ, Pavla a Blanka ZIMÁKOVÁ
Vydání
2010. vyd. Praha, 2010
Nakladatel
Vysoká škola hotelová
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Učebnice
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Štítky
nápojová gastronomie
,
pracovníci v obsluze
,
složitá obsluha
,
společenské akce
,
využití gastronomických pravidel
,
Vývoj gastronomie
,
zásady obsluhy - servis
Změněno: 30. 3. 2011 18:29,
Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Zobrazeno:
9. 11. 2024 15:12